Machine ontwikkeling en reparatie

Machine reparatie

De Lange Heikant BV verzorgt naast aardappelopslag en kanalen reparatie & reiniging ook machine reparatie en onderhoud. Nalatig onderhoudt van machines kan ervoor zorgen dat deze vroegtijdig hun functie niet of nalatig meer doen wat soms makkelijk verholpen kan worden.

Voor de kleinere machines en materialen bieden wij deze service vanuit onze werkplaats in Overloon, voor de grotere werkplaatsmachines gebeurt dit op locatie.

Voor reparatie van onder andere:

 • Hallenvullers
 • Telescoopbanden
 • Stortbakken
 • Landbouwmachines
 • Houtbewerkingsmachines
 • etc. kunt u terecht bij de Lange Heikant BV.

Daarnaast verzorgen wij:

 • Laswerk (aluminium, ijzer, staal, gietijzer, gietstaal)
 • Draaibank werkzaamheden (freesbank)
 • Hydrauliek (aandrijftechniek)
 • De nieuwste automatiseringstechnieken

Onderstaand een aantal voorbeelden van de automatiseringstechnieken en reparaties:

reparatie

Stortbak reparatie

Stortbak reparatie

Stortbak reparatieWhatsApp Image 2017-10-21 at 08.54.2716f471_ec16968e9487cfad2bd9257dde5bf014.jpg_512

 

Meest recente berichten

Ontwikkeling Werkbanken – Vera Venray

Voor het bedrijf Vera in Venray heeft De Lange Heikant BV speciale werkbanken ontwikkeld voor de productie van onder andere zonneschermen, rolluiken, screens en terrasoverkappingen. Vera is de specialist in zonneweringsproducten en de productie hiervan.

De werkbanken zijn zo ontwikkeld dat deze in hoogte verstelbaar zijn en daarmee kunnen worden aangepast naar de ideale werkhoogte. De rug van de werknemer wordt daarmee zo min mogelijk belast. Daarnaast kunnen de zonneweringsproducten zelf, welke op deze werkbanken worden ontwikkeld, automatisch in hoogte worden aangepast tijdens productie. Daarmee komt het product, soms wel 5 meter lang, altijd op de perfecte werkhoogte en plaats.

Het werkblad zelf is bekleed met een duurzame stoffen bedekking om ervoor te zorgen dat het geluid wordt gedempt tijdens de werkzaamheden en zodat de zonneweringsproducten niet beschadigen.

Ook zijn de werkbanken voorzien van alle benodigdheden voor de ontwikkeling van zonnewering; met o.a. luchtsystemen en variabele opslagruimte van de benodigde onderdelen. Alle onderdelen welke de werknemer tijdens de productie van de verschillende soorten zonneweringsvormen nodig heeft liggen daarmee binnen handbereik op de gewenste plaats.

 1. Dynamic Borders / Strategien gegen die Dürre Geef een reactie
 2. Machine installatie en afstelling Geef een reactie
 3. Kleine elektrische kanaalreiniger van De Lange Heikant Geef een reactie
 4. Machinaal reinigen van ventilatiekanalen Geef een reactie
 5. De Lange Heikant BV Geef een reactie