Ontwikkeling Werkbanken – Vera Venray

Voor het bedrijf Vera in Venray heeft De Lange Heikant BV speciale werkbanken ontwikkeld voor de productie van onder andere zonneschermen, rolluiken, screens en terrasoverkappingen. Vera is de specialist in zonneweringsproducten en de productie hiervan.

De werkbanken zijn zo ontwikkeld dat deze in hoogte verstelbaar zijn en daarmee kunnen worden aangepast naar de ideale werkhoogte. De rug van de werknemer wordt daarmee zo min mogelijk belast. Daarnaast kunnen de zonneweringsproducten zelf, welke op deze werkbanken worden ontwikkeld, automatisch in hoogte worden aangepast tijdens productie. Daarmee komt het product, soms wel 5 meter lang, altijd op de perfecte werkhoogte en plaats.

Het werkblad zelf is bekleed met een duurzame stoffen bedekking om ervoor te zorgen dat het geluid wordt gedempt tijdens de werkzaamheden en zodat de zonneweringsproducten niet beschadigen.

Ook zijn de werkbanken voorzien van alle benodigdheden voor de ontwikkeling van zonnewering; met o.a. luchtsystemen en variabele opslagruimte van de benodigde onderdelen. Alle onderdelen welke de werknemer tijdens de productie van de verschillende soorten zonneweringsvormen nodig heeft liggen daarmee binnen handbereik op de gewenste plaats.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s