Machine installatie en afstelling

Voor Timmerfabriek van den Brandhof in Vianen verzorgt De Lange Heikant BV de volledige plaatsing, installatie en afstellingen van een dertigtal machines. Dit in combinatie met de juiste afzuiging, perslucht aanvoer en stroomaansluiting van de machines.

De machines zijn oorspronkelijk afkomstig uit twee verschillende fabrieken. Hier zijn deze eerst gedemonteerd om de verhuizing, het transport en de installatie in Vianen mogelijk te maken. Het volledige project duurt ongeveer twee maanden en is op dit moment in volle gang.

Bij de inrichting en plaatsing van de machines in de fabriek wordt rekening gehouden met een effectieve plaatsing en de juiste afstellingen van iedere uitzonderlijke machine, zodat er zoveel mogelijk rendement uit kan worden gehaald. Daarbij is het belangrijk dat de medewerkers van de fabriek na en tijdens de installatie efficiënt en verantwoord kunnen werken met de verschillende machines. Aan het eind van de installatie moeten alle machines weer als nieuw draaien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s